Over Vief en Kwiek


”Ik wil de wereld zien, elk stukje. Ik geniet ervan. Van de stortregen in Bangkok, de tapas op het terras in Granada, de heilige koeien die de weg versperren in Katmandu en de hectiek in de souk van Fez. Ik geniet van het moment, de sfeer en de ontmoeting. Ik krijg regelmatig te horen dat ik wegloop van de realiteit, maar ik loop juist recht naar het echte leven. Reizen verruimt je blik, je leert er zoveel van. Het is aanpassen aan de situatie en wat je nodig hebt is alleen wat lef en je dromen. Van reizen krijg ik inspiratie, door overal ter wereld rond te kijken en te proeven doe ik vanzelf ideeën op.”

”Mijn liefde voor het reizen brengt mij over de gehele aardbol. Sinds een aantal jaren schrijf ik over deze reizen artikelen. Zo verscheen mijn werk in verschillende magazines, waaronder Vijftig+, Qualis en Tulp. En sinds kort op deze website. Wil je behalve het lezen over buitenlandse bestemmingen op de hoogte zijn van leuke uitjes in Nederland. Vief en Kwiek besteedt hier uitgebreid aandacht aan. Dus bezoek deze website en laat je steeds verrassen.”

Mirjam Preusterink

Contact formulier
In contact komen met Vief en Kwiek? Heeft u vragen of wilt u gewoon een berichtje achterlaten? Vul onderstaand contact formulier dan in!